top of page
KeresƩs

Gyakran ismĆ©telt kĆ©rdĆ©sek (GYIK) a mobil autĆ³kozmetikĆ”val kapcsolatban

Mi az a teljes kƶrű szolgĆ”ltatĆ”st nyĆŗjtĆ³ mobil autĆ³kozmetika?

A mobil autĆ³kozmetika az Ɩn helyszĆ­nĆ©n vĆ©gzett tisztĆ­tĆ”si, helyreĆ”llĆ­tĆ”si Ć©s vĆ©delmi feladatok Ć”tfogĆ³ skĆ”lĆ”jĆ”t foglalja magĆ”ban.

Milyen feladatokat vĆ©gzĆ¼nk el a mobil autĆ³kozmetika sorĆ”n?

Az Instant mobil autĆ³kozmetika magĆ”ban foglalja a kĆ¼lső tisztĆ­tĆ”st, a fĆ©nyesĆ­tő polĆ­rozĆ”st, a belső alapos autĆ³tisztĆ­tĆ”st, a kerĆ©k- Ć©s abroncsĆ”polĆ”st, az Ć¼vegtisztĆ­tĆ”st Ć©s mĆ©g sok mĆ”st.

Mit kell biztosĆ­tania az Ć¼gyfĆ©lnek szĆ”munkra?

Egy biztonsĆ”gos helyet ahol az ƶsszes ajtĆ³t kĆ©nyelmesen ki tudjuk nyitni Ć©s kƶrbe tudjuk jĆ”rni az autĆ³t. Ɓramra Ć©s kƶzeli vĆ­zcsapra nincs feltĆ©tlenĆ¼l szĆ¼ksĆ©gĆ¼nk, viszont ha nincs konektor 60 mĆ©teren belĆ¼l a helyszĆ­nen, az tovĆ”bbi 5000 Ft kƶltsĆ©get von maga utĆ”n, mivel ezek szerint kell alakĆ­tanunk a felszerelĆ©sĆ¼nket amivel ƶnhƶz Ć©rkezĆ¼nk!

Mennyi a szĆ”radĆ”si idő kĆ”rpittisztĆ­tĆ”st kƶvetően?

NapsĆ¼tĆ©ses időben a kĆ”rpitok szĆ”radĆ”sa hamar vĆ©gbemegy Ć©s mivel a kĆ”rpitokkal kezdjĆ¼k a tisztĆ­tĆ”st Ć­gy mire vĆ©gzĆ¼nk a tƶbbi teendővel az autĆ³n, a kĆ”rpitok mĆ”r szinte szĆ”razak is. Hideg Ć©s esős időben szĆ”rĆ­tjuk az autĆ³k kĆ”rpitjĆ”t a klĆ­ma Ć©s hőlĆ©gfĆŗvĆ³k segĆ­tsĆ©gĆ©vel.

Esőben is lehetsĆ©ges a szolgĆ”ltatĆ”sok igĆ©nybevĆ©tele?

PolĆ­rozĆ”st Ć©s mosĆ”st Ć©rtelemszerűen nem vĆ©gzĆ¼nk esőben, ezeket a szolgĆ”ltatĆ”sokat Ć”t kell raknunk egy mĆ”sik tetszőleges időpontra, ha esetleg az időjĆ”rĆ”s megakadĆ”lyozza azokat. Belső autĆ³kozmetika esetĆ©ben legtƶbb esetben lehetsĆ©ges a szolgĆ”ltatĆ”s elvĆ©gzĆ©se, mindaddig ameddig az eső mennyisĆ©ge nem veszĆ©lyezteti az eszkƶzeinket Ć©s munkĆ”nk minősĆ©gĆ©t. TehĆ”t ha erős Ć©s hosszantartĆ³ eső akadĆ”lyozza meg munkĆ”nkat akkor Ć”t kell hogy rakjuk az időpontot.

MiƩrt vƔlassza ezt a rugalmas szolgƔltatƔst?

A mobil autĆ³tisztĆ­tĆ”s Ć©s Ć”polĆ”s kĆ©nyelmet, szemĆ©lyre szabott szolgĆ”ltatĆ”st, időhatĆ©konysĆ”got, a rĆ©szletekre valĆ³ odafigyelĆ©st Ć©s a professzionĆ”lis szakĆ©rtelemhez valĆ³ hozzĆ”fĆ©rĆ©st kĆ­nĆ”lja.

bottom of page